به گزارش صدای تجارت، این اظهارات در جریان سفر جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، به خاورمیانه و در شرایطی مطرح شد که تصور می رود ظرفیت مازاد تولید کشورهای عضو اوپک به رکورد پایینی نزول کرده است.

بهای معاملات نفت برنت با دو دلار و شش سنت معادل ۲.۱ درصد افزایش، در ۱۰۱ دلار و ۱۶ سنت در هر بشکه بسته شد. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با یک دلار و ۸۱ سنت معادل ۱.۹ درصد افزایش، در ۹۷ دلار و ۵۹ سنت در هر بشکه بسته شد.

هر دو شاخص با بزرگترین کاهش هفتگی در حدود یک ماه گذشته روبرو شدند که به دلیل نگرانی از رکود و آسیب دیدن تقاضا برای سوخت روی داد. نفت برنت ۵.۵ درصد و وست تگزاس اینترمدیت ۶.۹ درصد کاهش هفتگی به ثبت رساند.

 شمار دکلهای حفاری نفت آمریکا هفته گذشته دو حلقه افزایش یافت و به ۵۹۹ حلقه رسید که بالاترین میزان از مارس سال ۲۰۲۰ است.

در بخش اقتصادی، سیاستگذاران موافق افزایش نرخهای بهره روز پنج شنبه گفتند موافق افزایش ۷۵ واحدی نرخهای بهره در نشست سیاست پولی ماه جاری بانک مرکزی آمریکا خواهند بود. انتشار آمار تورم آمریکا در روز چهارشنبه باعث شده بود معامله گران افزایش ۱۰۰ واحدی نرخهای بهره از سوی بانک مرکزی این کشور را پیش بینی کنند.

بر اساس گزارش رویترز، تحلیلگران انتظار دارد فشارهای نزولی بر نفت تحت تاثیر نگرانیها نسبت به چشم انداز اقتصاد جهانی، ادامه پیدا کند.

image_pdfimage_print

برچسب ها:

نوشتهٔ پیشین
قیمت ارزهای دیجیتال 25 تیر
نوشتهٔ بعدی
نرخ ارز آزاد دینار و ریال کشورهای عربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

مطالب مشابه

فهرست