به گزارش صدای تجارت از به نقل از عرب نیوز، در این گزارش آمده است که عرضه پول عربستان سعودی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد افزایش یافت که بیشترین رشد سالانه را از آگوست ۲۰۱۴ نشان می‌دهد؛ عرضه پول شامل ارز خارج از بانک‌ها، سپرده‌های تقاضا، سپرده‌های مدت‌دار و پس‌انداز و سایر سپرده‌های شبه پولی است.

بیشترین افزایش در حساب‌های مدت‌دار و پس‌انداز مشاهده شد که نسبت به ماه آگوست سال قبل ۵۴.۱۷ درصد افزایش یافت. همچنین این رقم صعودی به‌عنوان یک توسعه سالانه بی‌نظیر برای این دسته حساب‌ها در نظر گرفته می‌شود.

سپرده‌های مدت‌دار در ماه آگوست به ۸۰۹ میلیارد ریال سعودی (۲۱۵.۶۶ میلیارد دلار) افزایش یافتند که نشان دهنده افزایش قابل توجهی از ۵۲۵ میلیارد ریال سعودی ثبت شده در همین ماه سال قبل است.

شایان ذکر است، نسبت سپرده‌های مدت‌دار در کل عرضه پول به بالاترین حد خود در بیش از یک دهه گذشته رسیده است و درصد سهم سپرده‌های مدت‌دار در کل عرضه پول در ماه آگوست به ۳۰.۲۷ درصد رسید.

در مقایسه این ارقام با مدت مشابه سال قبل، سپرده‌های مدت‌دار تنها ۲۱.۵ درصد از کل عرضه پول را به خود اختصاص داده‌اند، در حالی که رقم ثبت شده برای سپرده‌های تقاضا ۵۷.۲ درصد بوده که کاهش سالانه ۵.۵۲ درصدی را نسبت به آگوست قبل تجربه کرده است و به ۱.۳۲ تریلیون ریال سعودی رسیده است.

image_pdfimage_print

برچسب ها:

نوشتهٔ پیشین
مجور فعالیت ۶ دفتر خدمات مسافرت هوایی لغو شد
نوشتهٔ بعدی
قیمت ارزهای دیجیتال/ نرخ بیت کوین افزایشی است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

مطالب مشابه

فهرست